"Et vandrerhjem ud over
det sædvanlige"
"Morgenmad som et
4-stjernet hotel"
"En utrolig god stemning og
fantastisk beliggenhed"
"
 

 Kom på fisketur efter fladfisk med en fiskeguide.
Som noget nyt tilbyder vi i denne sæson, fisketur efter fladfisk fra en havnemole med en lokal fiskeguide.
Her på Bornholm har vi 146 km kystlinje i en ret rå og til tider bjergtagende natur.
Det kystnære vand holder stadigvæk en sund bestand af fladfisk som vi kan være heldige at fange fra en af øens havnemoler, med relative simple metoder.
Om du er barn eller voksen har du nu mulighed for at tage på fladfiske eventyr med en lokal fiskeguide her fra Svaneke Vandrerhjem.
Vi har de fiskestænger, grej og lir som skal bruges på turen. I står selv for transport til havnen - Bjarke som vores lokale guide hedder, vil forsyne jer med gode tips og tricks til, hvordan man kan fange fladfisken.
Hvis man er så heldig at fange en fladfisk er det ikke noget problem, at tage den med tilbage til vandrerhjemmet og tilberede den i fælles køkkenet eller på grillen. Fladfisk med nye kartofler og persillesovs smager fantastisk!
Øen har en lang historie også inden for fiskeri, men her i 2022 ser tingene meget anderledes ud end for bare 20 år siden og det erhvervsmæssige fiskeri er stort set slut.
På turen taler vi bl.a. om bæredygtigt lystfiskeri og hvordan vi hver især og sammen kan gøre en forskel og hjælpe vores allesammens skrøbelige natur.
Hvordan fungerer det og vigtige dage:
Det er ikke noget problem at dele en fiskestang dvs. at hvis I er tre eller fire kan i bare leje en stang og dele. Børn skal have følge af mindst en voksen.
Vi sætter fiskestænger, bundtakler og madding til rådighed, så I skal bare dukke op med jeres gode humør.
Selvfølgelig tager jeg lidt kaffe og saftevand med, har i brug for andet til turen skal i selv have det med. Solcreme er en rigtig god ide, når man opholder sig så tæt på vandet.
Hvis du er mellem 18-65 år, skal du indløse del lovpligtige fisketegn som kan købes online her: https://fisketegn.dk/kob-lystfiskertegn
(børn og pensionister behøver ikke at indløse fisketegn, det er gratis for dem i Danmark)
Tilmelding skal ske på mail. info@bornholmfiskeguide.dk hvor I skriver: hvilken dag, hvor mange stænger I ønsker at leje. Vent på at jeg bekræfter jeres tilmelding. Turen bliver aflyst, hvis der er mindre end otte tilmeldinger eller hvis vejret ikke tillader et fornuftigt fiskeri. – Det skal være hyggeligt ved vandet. Der er plads til 10 fiskestænger total.
Hvis mod forventning turen bliver aflyst, får dem som allerede har betalt naturligvis refunderet deres penge.
Betaling sker på Svaneke Vandrerhjem i receptionen og prisen er 350 Dkk.
Vi mødes ved hammerhavnen kl. 10 onsdage uge 28, 29, 30, 31, 32, 33
Turen slutter kl. 13.00
- Knæk og bræk!


 

Ledige lejrskoleuger 2023:

Grundet de enorme pristigninger vi oplever i øjeblikket er vi nødsaget pr 08-05-2022 at hæve lejrskoleprisen med 10kr pr dag, samt et energi og olietillæg
 

Forår

uge 13 
uge 14 
uge 15 
uge 16 
uge 17
Uge 18
Uge 20
Uge 22
Uge 24 Søndag-  Torsdag
Uge 25
Uge 26

Efterår
Uge 40
Uge 41


Ring 56 49 62 42:-)
mail@svanekevandrerhjem.dk


Husk ID, når I rejser gennem Sverige

For lejrskoler skal læreren medbringe eget gyldigt billed-ID samt ajourført liste med angivelse af fulde navn og CPR-nummer for hver medfølgende elev.