Praktisk info

 
Når I ankommer til Svaneke Vandrerhjem, bliver I modtaget af Morten, der byder jer velkommen og fortæller en række praktiske ting vedrørende jeres ophold. 
 
Det er meget vigtigt at vi får besked senest 14 dage før ankomst, hvis nogen har sukkersyge, allergier eller andre former for lidelser, der gør at vi skal tage specielle hensyn til kosten.

Prisen pr nat er fast, vælger man en aften at spise ude koster det stadig det samme

Husk Håndsæbe!
 
Sørg for at medbring skolens Falck abonnement i tilfælde af ulykke og akut brug for kørsel.
Der bliver serveret morgenmad kl.07.15-08.15 og igen 08.15-09.00. Vi spiser over 2 omgange og prøver at skifte tid hver dag, så der kan soves længe hver anden dag. Under morgenbordet smører eleverne madpakker. Den første morgen giver vi hver elev ½ liter vand med til turen, ellers koster vand 10 kr. Morgenmaden består af brød, cornflakes og havregryn, mælk, juice, kaffe og te, marmelade, forskellige slags pålæg og hvad der ellers falder os ind.

Aftensmaden bliver serveret kl. 17.30-18.00 og igen 18.15-19.00. Aftensmaden er meget varieret og der er altid frisk salat til.
Sengelinned skal medbringes eller lejes. Husk venligst at vi ikke accepterer soveposer.
Af hensyn til andre gæster og naboer, skal eleverne hver aften være på deres værelser kl. 22.00 og der skal være ro kl. 23.00. 

Glemte sager: Overfør venligst 150kr på reg 0658 konto 6445530164 og send en mail med navn og adresse, mail@svanekevandrerhjem.dk mrk glemte sager.
Ved afrejse tømmer eleverne deres skraldespande og støvsuger værelserne dette er ikke inkluderet i slutrengøringen
 
Vi bestræber os på at give enkeltværelser til lærerne, men 2 af samme køn fra samme skole kan risikere at skulle dele værelse med hinanden.

Vi håber i får et fantastisk ophold. Vi skal nok gøre vores!